Soita meille: 0400 885 640
Toimitus 0€

dBramante nahkakassi Kastrup2 dark tan

  • dBramante nahkakassi Kastrup2 dark tan

dBramante nahkakassi Kastrup2 dark tan


  • Tuotenumero: 194080
  • Toimitusaika: 1-2 päivää
  • Tilausyksikkö: kpl  (minimitilaus 1 kpl)
  • Varastosssa: 4 kpl
  • Arvostelu: 0

171,60
(verollinen hinta 212,78 €)dbramante Kastrup nahkalaukku on täydellinen kumppani viikonloppureissulle, työmatkoille tai esimerkiksi muille lyhyille matkoille. Laukkua voi kantaa pehmustetuista kantokahvoista tai irrotettavasta olkahihnasta. Sen tilavan pääosion sisältä löytyy kolme tavallista ja yksi vetoketjulla suljettava tasku.

dbramante laukkujen laadun ja kestävyyden takaa korkealaatuinen intialainen nahka ja erittäin laadukkaat ompelumateriaalit. dbramante laukuissa laatu säilyy lävitse koko laukun, aina vetoketjuista kiinnityslenkkeihin. Laukut ovat taitavien ammattilaisten käsityönä tekemiä. dbramante laukku säilyttää arvonsa ja tyylikkyytensä käytössäsi vuodesta toiseen.

dBramante nahkakassi on suurenmoinen tuote, jonka saat nopeasti meidän verkkokaupasta! Vain verkkokaupasta. Huomasithan, että kun tilaat yli 150 eurolla tuotteita, saat ilmaisen toimituksen?

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja

Anna arvokasta tietoa muille asiakkaille ja meille tuotteesta, kiitos!

Kirjoita kysymys tuotteesta, kysymyksesi julkaistaan kun asiakaspalvelu on vastannut siihen. Saat vastauksen myös sähköpostiisi.

Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mikäli tuotteessa on jotain kysyttävää, kirjoita kysymys ja asiakaspalvelumme vastaa sinulle mahdollisimman nopeasti.

Ostoskoriisi lisätty


Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan