Soita meille: 0400 885 640

Maksutavat

Verkkokaupassa on mahdollista maksaa kaikkien yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla  ja luottokorteilla. Verkkopankki- ja luottokorttimaksamisen maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti.

Verkkopankkien maksupainikkeet toimitetaan Checkout maksunvälityspalvelun kautta. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Verkkokaupassa vain yritysasiakkaat voivat maksaa laskulla. Uusien laskutusasiakkaiden luottotiedot tarkastetaan ennen tilauksen käsittelyä. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto. Maksuviivästyksistä perimme viivästyskoron 16 % sekä huomautus - ja perintäkulut.

Maksutapahtuman ja onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, mikäli olet antanut sähköpostiosoitteen tilausvaiheessa.

Ostoskoriisi lisätty


Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan