Soita meille: 0400 885 640

Toimitusehdot

Toimistoviikinki Oy:n toiminnan kulmakivet ovat helppous, edullisuus ja luotettavuus

Toimitusehdot

Toimistoviikinki.fi on Toimistoviikinki Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, joka myy edullisesti kattavasta valikoimasta toimistotarvikkeita koko Suomen alueelle yrityksille, yhteisöille, yhdistyksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Sivustolla näkyvät hinnat ovat arvonlisäverottomia ja arvonlisävero lisätään hintoihin maksuvaiheessa.

Tilaaminen

Tilaaminen onnistuu verkkokaupasta 24 tuntia vuorokaudessa. Antaessanne toimitustietonne, voitte olla vakuuttuneita siitä, että tietoja käsitellään luottamuksellisesti vain tilaukseen liittyvissä asioissa ja asikastiedottamiseen. Toimistoviikinki tietää että maine saadaan ja luottamus ansaitaan. 

Info@toimistoviikinki.fi osoitteessa Sinua mielellään palvellaan tilaamiseen tai tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Jos etsimäsi tuote ei löydy suoraan verkkokaupasta, hyvin usein se kuitenkin järjestyy.

Myyntiehdot ja hinnat

Hinnat alv 0 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Tuotteiden minimiostomäärät ja pakkauskoot näkyvät ostettavien tuotteiden yhteydessä. Mikäli tilausmäärä poikkeaa pakkauskoosta, pidätämme oikeuden pyöristää määrän täydeksi pakkaukseksi.

Maksaminen

Verkkokaupassa vain yritysasiakkaat voivat maksaa laskulla. Uusien laskutusasiakkaiden luottotiedot tarkastetaan ennen tilauksen käsittelyä. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto. Maksuviivästyksistä perimme viivästyskoron 16 % sekä huomautus - ja perintäkulut.

Verkkokaupassa on mahdollista maksaa myös kaikkien yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla  ja luottokorteilla. Verkkopankki- ja luottokorttimaksamisen maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti.

Yksityisasiakkailla on käytössään vain verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla maksaminen. Verkkopankkien maksupainikkeet toimitetaan Checkout maksunvälityspalvelun kautta. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksutapahtuman ja onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, mikäli olet antanut sähköpostiosoitteen tilausvaiheessa. 

Toimitus

Kaikki tilauksen valmistellaan välittömästi tilauksen saavuttua. Viikinki hiipii tonteille yleensä hyvinkin nopeasti, jopa seuraavana päivänä. Yleisin toimitusaika on 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta, mikäli tuotetta löytyy varastosta ja vastaanottaja tavoitetaan toimitusvaiheessa. Poikkeavista toimitusajoista kerrotaan tuotetiedoissa ja Toimistoviikinki ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä. Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este (Force Majeur) vapauttaa toimitusvastuusta. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Toimituksen suorittaa Toimistoviikinki Oy:n kumppaniyritys. 

Kaikki tilaukset toimitetaan kotiintoimituksella. Tilauksesi toimituskulut ovat 10 € mikäli ostamiesi tuotteiden alv 0% hinta alittaa 150,00 €. Mikäli ostamiesi tuotteiden alv 0% hinta ylittää 150,00 € saat toimituksen ilmaiseksi! Kaikki toimitukset kuljetetaan rahtitoimituksena toimitusosoitteeseen Suomessa perille asti (pihaan, lastaussiltaan tai muuhun paikkaan johon kuorma-autolla on esteetön pääsy).

Palautukset

Tuotteilla on kuluttajasuojalain edellyttämä 14 vuorokauden palautusoikeus. Emme vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Tuotteiden pitää olla avaamattomina alkuperäisissä pakkauksissaan myyntikuntoisina. Palautuksista pitää aina sopia ennakkoon sähköpostilla Toimistoviikinki Oy:n asiakaspalvelun kanssa osoitteessa info@toimistoviikinki.fi Emme myöskään vastaa palautuskuluista, mikäli tilauksen haluaa perua ennen tuotteiden saapumista, mutta tuotteet ovat jo ennättäneet lähteä varastolta.

Yrityksillä ja yhteisöillä on 5 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta, mikäli tuotteissa on havaittavissa vastaanottajasta johtumaton virhe. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessaan. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja.

 

 

 

 

Ostoskoriisi lisätty


Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan